Menu
 Selamat Datang ke Kedai Emas DuaLogam Merlimau
     JB 7011 Taman Mewah , Merlimau, Melaka, Malaysia
      Menjual Barang kemas emas 916 Rantai Tangan, Rantai Leher, Cincin, Loket, Subang , Rantai kaki secara online


 

Klik gambar untuk zum



Hari ini: 05/10/2017
Harga emas 916 : RM174/gram + upah +CBP
Harga emas 999 : RM189.00 + upah

Untuk melihat Koleksi Emas cantik menawan,  klik pautan foto berikut hari ini....

.



 Bullion BARU   
 Ujang - Terima Kasih 0.5g 999.9   RM 146.50
 Ujang - Tahniah Kelahiran Cahaya Mata 0.5g 999.9    RM 146.50
 Ujang - Selamat Pengantin Baru 0.5g 999.9   RM 146.50
 Ujang - Selamat Hari Lahir 0.5g 999.9   RM 146.50
    
    
 Bullion Circulated   
 Amethyst  Gold Bar 5g 999.9   RM 990.00
 Dinar  22K 4.25g   RM 778.40
 Nubex Gold Bar 1g 999.9   RM 212.00
 Amethyst Power Gold 1g 999   RM 210.00
 Dinar Amethyst 999 4.25g   RM 854.80
 Kuveyt Türk 1g 995   RM 209.10
 2 Dinar Amethyst 8.5g 999.9   RM 1,644.50
 1/4 Dinar amethyst 1.06g   RM 218.70
 Pamp Suisse Multigram 1g 999.9   RM 212.00
 Public Gold CNY 1g 999.9   RM 210.00
 Amethyst Power Gold "Pak Lah" 1g 999   RM 216.00
 Pamp Suisse Gold Bar 20g 999.9   RM 3,855.00
 Amethyst Power Gold  0.5 g 999   RM 122.50




 Bullion Perak:-   
Nubex Silver Bar 1g 999 RM 10.00   
Dirham Siri Masjid    RM 17.00
Emirates Silver 250g  RM 650.00
Pamp Suisse 50g  RM 175.00
Transformers Bumble Bee  RM 399.00

Kad Ucapan Bernilai 
Thank You (Burung Hantu) RM 16
Hapy Birthday Lady Bird RM 16
Happy Birthday (Arnab) RM 16




Penghantaran RM 8  atau self collect  #Merlimau   

    

Untuk rundingbeli, hubungi "Perhubungan":    

    

Telegram / sms - >  0196551980    

    

 Sedikit maklumat mengenai "Lock"   

     Pembayaran adalah dalam tempoh 24 jam selepas lock, +1,2 hari ..    Lock berlaku automatik apabila harga yang diminta oleh pelanggan, dipersetujui oleh kami.    Sila pastikan anda mempunyai autoriti untuk lock, sebelum lock.   

 supaya tidak berlaku kes "Husband saya tidak kasi" selepas lock.    Sila pastikan anda adalah manusia yang berpegang pada janji ,    

 supaya tidak berlaku kes mungkir janji "Tak jadi, sebab dapat lagi murah atau harga jatuh"   



untuk beli:

SMS /Telegram /Whatsapp 0196551980



Kunjungi..

Kedai Emas DuaLogam Merlimau

JB 7011 Taman Mewah, Merlimau, Melaka



Ikuti dualogam di Google+ ,   TwitterInstagramFacebook



 








Catat Ulasan Blogger

  1. Balasan
    1. Upah bergantung pada jenis barang, dinyatakan pada barang satu per satu

      Padam
    2. Cincin saiz 12.5..channel berbentuk love ada lagi tak?
      Email saya ozie95@gmail.com

      Padam
    3. Kala jual emas harga skrg brapa

      Padam
    4. Kala jual emas harga skrg brapa

      Padam
    5. kalau jual emas skg..kena potong brp ek?

      Padam
  2. Sila lihat

    https://www.facebook.com/groups/sarbanz/803052106478333/?notif_t=group_comment


    Ramai yang berminat dan PM saya, tp sy tidak jual emas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Pihak kami telah sedia maklum kewujudan posting di group itu

      Padam
  3. salam tuan ada buat dropship tak?

    BalasPadam
  4. Assalam..bole sy tau harga emas segram skrg brape

    BalasPadam
  5. asalam, boleh saya tahu harga emas 916 1gram untuk harini berapa yer? terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. harga rm153 termasuk upah emas ke.kebiasaannye upah emas minimum berapa

      Padam
  6. As salam ... hrg emas yg dipaparkan adakah mengikut hrg pasaran sot yg di tetapkan oleh FGM

    BalasPadam
  7. salam, saya nak tnya knp harga emas lain2 yer sya gi kjang RM190 tapi dkt nilai RM158.. knp yer

    BalasPadam
  8. assalamualaikum.. Harga emas hari ni 159 ke? kenapa kat kedai 190 skrg ye?

    BalasPadam
  9. emas mentah dr lombong berapa harga jual beli. tkasih

    BalasPadam
  10. selamat pagi..boleh saya tahu harga untuk saya menjual 916 seng gram hari ni...

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Saya nk cari Saiz 9 cincin belah rotan dan cincin batu..saya da cari dlm page ni tapi x de saiz 9,bole ke sy dptkan saiz 9.kalau ad tlg whtspp sy di no ±60177694786 terima kasih.

      Padam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. kenapa sy whatsap/call no.hp ni 0196551980 tp xde replay yer???

    BalasPadam
  15. Assallamu'alaikum Harga emas nie untok satu Malaysia atau setiap negeri harga xsama...mohon admin beri pencerahan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harga emas ini adalah harga yang kami jual.
      kedia lain menjual pada harga lain.

      Padam
  16. saya nak jual emas 10g rm 1500 emas 999 new

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum...
    Ada jual gold bar tak? Berapa harga utk 1g dan 5g?

    BalasPadam
    Balasan
    1. untok pembelian emas goldbar,dinar 999 contact saya 0133789447

      Padam
  19. assalamualaikum..tumpang lalu admin..

    berminat dengan penawar gout..bole hubungi saya

    BalasPadam
  20. tumpangan tnye... brapa harga emas per gram skrg ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setahu sy mahal skrg ni... bru2 ni tanya 1 kedai emas ni, dia ckp rm200 per gram... perghhh

      Padam
    2. Setahu sy mahal skrg ni... bru2 ni tanya 1 kedai emas ni, dia ckp rm200 per gram... perghhh

      Padam
    3. Suami baru beli 200 per gram.mcm kn tipu je mhl btl

      Padam
    4. Suami baru beli 200 per gram.mcm kn tipu je mhl btl

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. Memang mcm tu harga sekarang
      +/- rm200/g

      Biasa harga tu dah termasuk upah.

      Kalau yang dekat sini dah dinyatakan belom masuk upah dan upah bergantung pada kedai.

      Padam
  21. Salam..Hrga kalau tolak emas 916 tunai brpa

    BalasPadam
  22. Salam.. harga emas 916 harini berapa rm 1gram ya?

    BalasPadam
  23. saja nk kongsi ,dahulu sewktu sya brkecimpung dlm perniagaan jual beli emas sememangnya begitu murah dr hrga sekarang, masa tu hrga jualan satu gram cuma rm40.shaja, amat brbeza ketika ini, betul zaman berubah begitu jg dgn hrga emasnya..kan kan? Jadikan sebagai satu lagu...sekiranya kutahu ,jeng jeng jeng..untung-untung,,Itulah dia ceritaku dulu-dulu swktu brgelar gembala emas..Jd jika ingin emas yg tulin n brmutu,,emas dr pantai timur iaitu negeri trengganu mmng first class..nk info lnjut jgn segan sya sudi mmbntu d segi penerangn tanpa mngmbil kesempatan...Amminnn....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul saya ingat lagi masa tu masih belajar. adalah 18 tahun dulu kot,1g emas baru ja rm40. lingkungan tu. sekarang.. kebabomm 1g dah nak dekat rm200.

      Padam
  24. Berapa harga emas utk hari ni dan esok??

    BalasPadam
  25. Berapa harga emas utk hari ni dan esok??

    BalasPadam
  26. saya nak tanya berapa harga emas 916 seberat 2.9g kalau di jual??

    BalasPadam
  27. Aku nak number content mau bile emas

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh whatsapp kami di 0196551380 untuk rundingan

      Padam
  28. Aku nak number content mau bile emas

    BalasPadam
  29. sy nk tanya emas 916 4gram brpa klu nk jual.emas terkini harga berapa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nak jual barang kemas.. kedai kami ambil RM143.65/g

      Padam

.

Cincin (50) Rantai Tangan (47) Subang (43) Bajet (26) Loket (19) Bullion (12) Rantai Leher (12) Charm (4) Rantai Kaki (3)





Peta & StreetView:-

 

Untuk pembelian online,
Mari Berhubung
SMS /Telegram/Whatsap 0196551980

 
Top